Oefentherapie Cesar Lelystad
Wie zijn wij
Oefentherapie
Indicaties
Specialisaties
Vergoeding
Actueel
Downloads
Contact
Specialisaties
Specialisaties
Specialisaties
Bedrijfsoefentherapie
Thuiszorg

Per 2014 deelname in "netwerk chronische pijn".


U ervaart pijn. Als deze pijn langdurig aanwezig is, kan het een eigen leven gaan leiden, met grote gevolgen voor uw dagelijkse functioneren. In veel gevallen brengt pijn ook grote onzekerheid met zich mee. U vraagt zich af: hoe moet ik er mee omgaan? Waar doe ik goed aan nu de pijn mijn leven lijkt over te nemen?


Het Netwerk Chronische Pijn introduceert een vernieuwende behandelwijze, speciaal ontwikkeld voor mensen met chronische pijn. De behandeling richt zich niet op het wegnemen van de pijn, maar laat u zien hoe u zelf op een andere manier met uw pijnklachten kunt omgaan. En weer grip krijgt op uw eigen leven.


  

Verdere Info
Oefentherapie Cesar


Lelystad


  

Bent u bij ons behandeld?

U kunt dat laten weten op zorgkaart Nederland.

Beschrijf hier wat uw ervaringen zijn.

  

Locatie Jol

Locatie Botter

Nieuw in Lelystad: paramedische zwangerschapsbegeleiding ZWANGERTOTAAL

Voor als je zwangerschap gepaard gaat met lichamelijke klachten o.b.v. een paramedisch geschoolde specialist.

 

De praktijk voor oefentherapie Cesar, gevestigd in de Jol 37-18 en Botter 44-11 in Lelystad lanceert een nieuw programma: “ZwangerTotaal”! Een uniek beweegprogramma op oefentherapeutische basis, speciaal voor vrouwen met klachten tijdens of na de zwangerschap. Naast actief bewegen wordt ook uitgebreide voorlichting gegeven over zwangerschap, bevalling en herstel na de bevalling.

 

Tijdens en na de zwangerschap ondergaat je lichaam in relatief korte tijd grote veranderingen. Soms gaat dit gepaard met bekkenpijn, urineverlies of rugklachten. Gebleken is dat de manier van bewegen hierop van invloed is.

Actief bewegen staat daarom centraal in de beweegprogramma's van ZwangerTotaal.

Elisa Schoenmakers heeft ruim 12 jaar ervaring als oefentherapeut Cesar en is nageschoold in zwangerschaps gerelateerde klachten. In deze jaren heeft ze al veel vrouwen met plezier mogen begeleiden in hun zwangerschap en na hun bevalling. Naast het geven van deze individuele begeleiding is zij nu een nieuwe uitdaging begonnen:


ZwangerTotaal:


ZwangerTotaal bestaat uit twee groepsprogramma’s: een prenataal en een postnataal programma.

Het prenatale programma bestaat uit 8 lessen waarin naast actief bewegen veel aandacht wordt besteed aan de veranderingen in het lichaam. Er vindt een goede voorbereiding plaats op de bevalling en de periode erna. Onderdeel van dit programma is een partner les en Zwangerschapsgym.


Het postnatale programma bestaat uit 6 lessen. Hier wordt gewerkt aan een goed herstel na de bevalling en begeleiding bij het oppakken van dagelijkse activiteiten. Hierin vindt een les  buiten plaats!

Beide programma’s zijn geschikt voor zowel vrouwen met als zonder lichamelijke klachten!

Begin maart 2014 zijn de groepslessen van start gegaan in het gebouw van Atol-Plaza.

ZwangerTotaal heeft een protocol wat goedgekeurd is door alle zorgverzekeraars waardoor dit vanuit de aanvullende verzekering wordt vergoed.

Bij ernstige rug- of bekkenklachten is tevens individuele therapie mogelijk. Hiervoor is geen verwijzing van huisarts of specialist noodzakelijk.

Voor meer informatie: kijk op  www.zwangerlelystad.nl  of bel: 06-365 00 854

Chronische Pijn

Parkinson

Zie ook de sub-pagina's  Zwangertotaal - Chronische pijn - Parkinson - Thuiszorg oefentherapie - Bedrijfsoefentherapie.

Klik op button van uw keuze.

ZwangerTotaal

Bedrijfsoefentherapie

Thuiszorg oefentherapie